AantjesZevenberg Advocaten is een niche kantoor met drie specialisaties: arbeidsrecht, letselschade en civiele cassatie. Al sinds 1986 staan we bekend als een toegankelijk en ter zake kundig advocatenkantoor. Met korte lijnen en duidelijke antwoorden.

Onze acht advocaten kenmerken zich door hun heldere aanpak. We zijn betrokken, slagvaardig en efficiënt. Zo is onze werkwijze. Bedreven én gedreven. Daarmee brengen wij ieder probleem tot een oplossing.

AantjesZevenberg Advocaten kent concurrerende uurtarieven. Afhankelijk van de opdracht kunt u met ons ook tot een vaste prijsafspraak komen.

In spoedgevallen is AantjesZevenberg Advocaten altijd bereikbaar. 24 uur per dag.

Wilt u kennismaken? Bel ons dan op 070 390 62 60 of stuur een e-mail.

Onze acht advocaten kenmerken zich door hun heldere aanpak. We zijn betrokken, slagvaardig en efficiënt. Zo is onze werkwijze. Bedreven én gedreven.

  • Klaas Aantjes is partner en medeoprichter van kantoor. Hij is advocaat sedert 1983 en gespecialiseerd in letselschade en civiele cassatie.

  • Jeroen van Apeldoorn is partner bij AantjesZevenberg Advocaten en één van de specialisten op het gebied van letselschade.

  • Maurits Assink is partner. Hij is sinds 2001 advocaat en gespecialiseerd in het arbeidsrecht, met bijzondere kennis van de sectoren zorg, internationaal opererende ondernemingen, expats en grensarbeiders.

  • Liselotte Lubbers heeft in 2017 de master Nederlands recht (programma Privaatrecht) aan de Universiteit Utrecht afgerond.

  • Jos Zevenberg is partner van kantoor. Hij is sinds 1988 advocaat en gespecialiseerd in het arbeidsrecht, met bijzondere kennis van de sectoren onderwijs, zorg en logistiek.

  • Naomi Liefeld

    Naomi Liefeld heeft in 2022 de bachelor Rechtsgeleerdheid en in 2023 de master Privaatrecht | Commercieel vermogensrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Sinds 2023 werkt Naomi als advocaat bij AantjesZevenberg Advocaten.

  • Bianca Verloop heeft in 2021 de master Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Sindsdien is zij werkzaam bij ons kantoor en houdt zij zich bezig met arbeidsrecht.”