Indien u als gevolg van een ongeval een advocaat inschakelt om uw letselschadezaak voor u op te pakken, komen de daarmee gepaard gaande kosten voor rekening van de aansprakelijke partij. Als er een aansprakelijke partij is, kost de advocaat u in vrijwel alle gevallen niets. De kosten moeten de “dubbele redelijkheidstoets” kunnen doorstaan, dat wil zeggen dat de verrichte werkzaamheden redelijkerwijs noodzakelijk zijn geweest om schadevergoeding te verkrijgen én de in rekening gebrachte kosten moeten naar hun aard en omvang redelijk zijn geweest. Over dat laatste punt ontstaat nog weleens een discussie met verzekeraars, maar uiteindelijk leidt dit zelden tot onoverkomelijke problemen.

Expertise van onze letselschadeadvocaten

Voor AantjesZevenberg Advocaten zijn 4 letselschadespecialisten actief. Elke specialist behandelt alle problemen die zich voordoen. Van A tot Z. Daarnaast beschikt ieder van deze advocaten ook over eigen expertisegebieden. Klik hiervoor op de profielfoto’s hieronder.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over wat de letselschadeadvocaten van AantjesZevenberg Advocaten voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op