De reiskosten die u moet maken als gevolg van het ongeval, dienen door de aansprakelijke partij te worden vergoed. Het kan daarbij gaan om de reiskosten naar de medische behandelaars, maar ook om bijvoorbeeld de reiskosten naar uw advocaat of naar Slachtofferhulp.

In de praktijk wordt gewerkt met een kilometervergoeding van € 0,26 voor de met een personenauto gereden kilometers. Bij gebruik van het openbaar vervoer worden de daadwerkelijk gemaakte kosten vergoed. Indien u bent aangewezen op vervoer met een taxi dienen ook deze daadwerkelijk gemaakte kosten vergoed te worden.

Ook de reiskosten die bezoekers maken om een slachtoffer op te zoeken in het ziekenhuis komen voor vergoeding in aanmerking, aangezien ervan kan worden uitgegaan dat het bezoek bijdraagt aan het herstel van het slachtoffer.

Expertise van onze letselschadeadvocaten

Voor AantjesZevenberg Advocaten zijn 4 letselschadespecialisten actief. Elke specialist behandelt alle problemen die zich voordoen. Van A tot Z. Daarnaast beschikt ieder van deze advocaten ook over eigen expertisegebieden. Klik hiervoor op de profielfoto’s hieronder.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over wat de letselschadeadvocaten van AantjesZevenberg Advocaten voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op