Kosten zonder nut worden vaak ook wel vergeefs gemaakte kosten genoemd. Uitgangspunt is dat ook deze kosten door de aansprakelijke partij worden vergoed.

Bij deze schadepost kan bijvoorbeeld gedacht worden aan de kosten van een abonnement op de sportschool of het lidmaatschap van een sportvereniging. Indien u als gevolg van een ongeval aan uw bed gekluisterd bent en geen gebruik kunt maken van het abonnement of lidmaatschap, terwijl de kosten voor u wel doorlopen, kunnen de kosten van de aansprakelijke partij gevorderd worden. U heeft de kosten als het ware vergeefs gemaakt, zonder dat u daarvan ook profijt heeft gehad.

Expertise van onze letselschadeadvocaten

Voor AantjesZevenberg Advocaten zijn 4 letselschadespecialisten actief. Elke specialist behandelt alle problemen die zich voordoen. Van A tot Z. Daarnaast beschikt ieder van deze advocaten ook over eigen expertisegebieden. Klik hiervoor op de profielfoto’s hieronder.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over wat de letselschadeadvocaten van AantjesZevenberg Advocaten voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op