Voor de kosten van verzorging geldt hetzelfde als voor de kosten van de huishoudelijke hulp. Indien u na een ongeval thuis hulp in de persoonlijke verzorging nodig heeft, bijvoorbeeld hulp bij het douchen en aankleden, dient de aansprakelijke partij de redelijke daarmee gepaard gaande kosten te vergoeden. De hulp kan bestaan uit professionele hulp maar ook uit mantelzorg door vrienden of familie. Ook indien u uw vrienden of familie niet daadwerkelijk betaalt, ontstaat er toch een vergoedingsplicht bij de aansprakelijke partij.

Voor de hoogte van de vergoeding van de door vrienden en familie verrichte zorgwerkzaamheden kan aansluiting worden gezocht bij de kosten die bespaard zijn door geen professionele hulp in te schakelen.

Expertise van onze letselschadeadvocaten

Voor AantjesZevenberg Advocaten zijn 4 letselschadespecialisten actief. Elke specialist behandelt alle problemen die zich voordoen. Van A tot Z. Daarnaast beschikt ieder van deze advocaten ook over eigen expertisegebieden. Klik hiervoor op de profielfoto’s hieronder.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over wat de letselschadeadvocaten van AantjesZevenberg Advocaten voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op