Alle schade die in verband staat met het seksueel misbruik, dient door de dader vergoed te worden. In de meeste gevallen kunt u zich als slachtoffer voegen in de strafzaak (als benadeelde partij). In dat geval zal er door de Raad voor Rechtsbijstand een toevoeging worden verleend, waardoor u geen kosten heeft voor juridische bijstand door ons kantoor. Een andere optie is dat u de dader zelf aanspreekt en hem verzoekt de schade te vergoeden. Indien de dader dit dan niet doet, kan hij worden gedagvaard in een civiele procedure. Een derde optie is dat u aanspraak op een vergoeding van het Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Expertise van onze letselschadeadvocaten

Voor AantjesZevenberg Advocaten zijn 4 letselschadespecialisten actief. Elke specialist behandelt alle problemen die zich voordoen. Van A tot Z. Daarnaast beschikt ieder van deze advocaten ook over eigen expertisegebieden. Klik hiervoor op de profielfoto’s hieronder.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over wat de letselschadeadvocaten van AantjesZevenberg Advocaten voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op