Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout, een mishandeling of heeft u op een andere wijze schade opgelopen door toedoen van een ander? Dan bent u bij AantjesZevenberg Advocaten aan het juiste adres om uw schade te verhalen.

Een ongeval met letsel is enorm ingrijpend en heeft vaak verstrekkende gevolgen. In zo’n geval is het van groot belang dat u de beste rechtsbijstand krijgt.

Ons kantoor heeft ruim 35 jaar ervaring in het verhalen van schade voor slachtoffers. Wij staan slachtoffers bij in heel Nederland. Al onze advocaten zijn ervaren en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

100% gratis: Indien er een aansprakelijke partij is waarop de schade verhaald kan worden, dan brengen wij de kosten voor onze dienstverlening bij deze partij in rekening. In bijna alle gevallen is onze deskundige bijstand voor u dus geheel kosteloos.

In de praktijk zien we het nog wel eens gebeuren dat slachtoffers zich laten bijstaan door hun eigen rechtsbijstandverzekering of een letselschadebureau dat claimt gespecialiseerd te zijn. In veel gevallen is de kwaliteit van deze partijen ondermaats. Alleen gespecialiseerde letselschadeadvocaten dienen aan uitgebreide opleidingseisen te voldoen en zijn verplicht hun kennis op peil houden. Ons kantoor voldoet aan alle mogelijke keurmerken op het gebied van letselschade. Daarnaast zijn al onze juristen advocaat, waardoor zij kunnen en mogen procederen, dit in tegenstelling tot andere partijen. Hierdoor hebben onze cliënten een sterkere positie en kunnen wij voor onze cliënten een optimaal resultaat bereiken. In verreweg de meeste gevallen is een procedure niet nodig en kan de schade na onderhandeling geregeld worden, maar als de zaak onverhoopt toch vastloopt, kunnen wij altijd een procedure voor onze cliënten starten.

De grootste voordelen van ons kantoor op een rijtje:

  • 35 jaar ervaring
  • deskundige en kosteloze rechtsbijstand
  • uitsluitend slachtoffers worden bijgestaan
  • onafhankelijk van verzekeraars
  • mogelijkheid tot procederen
  • in heel Nederland actief
  • bezoek aan huis mogelijk

Oorzaken

Door verschillende oorzaken kan je als slachtoffer schade oplopen. Lees hier meer over de verschillende oorzaken en de wijze waarop de schade verhaald kan worden.

Schadeposten

Uitgangspunt is dat de volledige schade van het slachtoffer door de aansprakelijke partij vergoed dient te worden. Aan welke schadeposten kunt u daarbij denken?

Overige

In dit overzicht worden enkele andere onderwerpen besproken waarmee u in letselschade vaak te maken krijgt.

Expertise van onze letselschadeadvocaten

Voor AantjesZevenberg Advocaten zijn 4 letselschadespecialisten actief. Elke specialist behandelt alle problemen die zich voordoen. Van A tot Z. Daarnaast beschikt ieder van deze advocaten ook over eigen expertisegebieden. Klik hiervoor op de profielfoto’s hieronder.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over wat de letselschadeadvocaten van AantjesZevenberg Advocaten voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op