• Image 1
 • Image 2
 • Image 9
 • Jos +quote Mobiel 667x667
 • Maurits Arbeidsrecht Mobiel 667x667
 • Fenna Arbeidsrecht Mobiel 667x667
T 070 - 390 62 60
Arbeidsrecht
AantjesZevenberg Advocaten heeft in de loop der jaren bijzondere expertise opgebouwd op het gebied van arbeidsrecht. Bij ons zijn vier arbeidsrechtspecialisten actief met een brede knowhow op dit juridische terrein en met elk ook hun eigen specialisme op dit vakgebied.
>> lees verder
Arbeidsrecht
Arbeidsrecht

 • Bij AantjesZevenberg Advocaten zijn vier arbeidsrechtspecialisten actief. Elke specialist behandelt alle arbeidsrechtelijke problemen die zich voordoen. Van A tot Z. Daarnaast beschikt ieder van deze advocaten ook over eigen expertisegebieden.

  Onze arbeidsrechtsadvocaten:


 • Bijzondere expertise

  De arbeidsrechtspecialisten van AantjesZevenberg Advocaten hebben de afgelopen jaren bijzondere expertise opgebouwd in – met name – de zorg- en de onderwijssector. Daardoor mogen wij veel (jeugd)zorginstellingen, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties tot onze cliënten rekenen. Verder verlenen wij ook juridische bijstand aan particulieren en bedrijven. Zoals nationale en internationale transportondernemingen, technische (installatie)bedrijven en ingenieursbureaus.


 • RAAMOVEREENKOMST

  Wilt u altijd verzekerd zijn van snelle, toegankelijke en deskundige hulp, workshops op maat en een scherp tarief? Sluit dan met ons een exclusieve raamovereenkomst.

  Juridische helpdesk

  Onze juridische helpdesk maakt deel uit van deze overeenkomst. Dat biedt u onder meer de mogelijkheid om met ons over een juridische kwestie te overleggen zonder dat de teller meteen gaat lopen. Wij denken met u mee en komen tot een passend advies.

  Kosteloze cursussen en workshops

  Nog een voordeel van de raamovereenkomst: twee keer per jaar komen wij bij uw bedrijf of instelling langs om een interne cursus of workshop te verzorgen. Zonder bijkomende kosten en geheel op maat.

  Scherp tarief

  Door met ons een raamovereenkomst te sluiten kiest u voor een scherp en concurrerend tarief. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer dan bij één van onze specialisten.


 • PUBLICATIES

  Bijzondere expertise

  Het arbeidsrecht is een zeer dynamisch rechtsgebied. Onze 4 arbeidsrechtspecialisten volgen hun vakgebied op de voet en publiceren regelmatig over interessante juridische ontwikkelingen. Hier vindt u hun publicaties over arbeidsrecht.


 • WORKSHOPS

  AantjesZevenberg Advocaten verzorgt praktische workshops over het arbeidsrecht met juridische tips en tricks. Wetenswaardig en altijd handig.

Arbeidsrecht

 • EXPERTISE VAN ONZE ARBEIDSRECHTADVOCATEN

  Voor AantjesZevenberg Advocaten zijn vier arbeidsrechtspecialisten actief. Elke specialist behandelt alle arbeidsrechtelijke problemen die zich voordoen. Van A tot Z. Daarnaast beschikt ieder van deze advocaten ook over eigen expertisegebieden. Klik hiervoor op de profielfoto’s hiernaast.

  Bijzondere expertise

  De arbeidsrechtspecialisten van AantjesZevenberg Advocaten hebben de afgelopen jaren bijzondere expertise opgebouwd in – met name – de zorg- en de onderwijssector. Daardoor mogen wij veel (jeugd)zorginstellingen, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties tot onze cliënten rekenen. Verder verlenen wij ook juridische bijstand aan particulieren en bedrijven. Zoals nationale en internationale transportondernemingen, technische (installatie)bedrijven, en ingenieursbureaus.

 • RAAMOVEREENKOMST

  Wilt u altijd verzekerd zijn van snelle, toegankelijke en deskundige hulp, workshops op maat en een scherp tarief? Sluit dan met ons een exclusieve raamovereenkomst.

  Juridische helpdesk

  U heeft als cliënt de mogelijkheid om een raamovereenkomst met ons af te sluiten. Onze zogeheten juridische helpdesk maakt deel uit van deze overeenkomst. Dat biedt u onder meer de mogelijkheid om met één van onze advocaten over een juridische kwestie te overleggen zonder dat de teller meteen gaat lopen. Korte kernachtige vragen, vragen waarop wij direct antwoord kunnen geven of vragen die beperkt uitzoekwerk vragen, vallen onder deze service. Wij denken met u mee en komen ondertussen tot een advies.

  Kosteloze cursussen en workshops

  Nog een voordeel van de raamovereenkomst: twee keer per jaar komen wij bij uw bedrijf of instelling langs om een interne cursus of workshop te verzorgen. Zonder bijkomende kosten en geheel op maat. Gericht op de specifieke situatie in uw onderneming of instelling. Bijvoorbeeld over dossieropbouw of over de zieke werknemer. Daardoor krijgt u oog voor de bijzondere aspecten en risico’s van het arbeidsrecht en kunt u uw personeelsbeleid verder optimaliseren. Ook deze vorm van kennisdeling valt onder de service van een raamovereenkomst met AantjesZevenberg Advocaten. Wilt u liever een ander onderwerp? Leg het ons voor en wij komen langs.

  Scherp tarief

  Het sluiten van een raamovereenkomst beschouwen wij als voor langere tijd bevestigen van een professionele relatie met een cliënt. Daar past een scherp en concurrerend tarief bij. Dat bieden wij ook. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer dan eens bij één van onze specialisten.

 • PUBLICATIES

  Het arbeidsrecht is een zeer dynamisch rechtsgebied. Onze 4 arbeidsrechtspecialisten volgen hun vakgebied op de voet en publiceren regelmatig over interessante juridische ontwikkelingen. Hier vindt u hun publicaties over arbeidsrecht.

 • WORKSHOPS

  AantjesZevenberg Advocaten verzorgt praktische workshops over het arbeidsrecht met juridische tips en tricks. Wetenswaardig en altijd handig. Sterker nog, door deze kennis met u te delen helpen wij u geld te besparen.

  Ons aanbod aan workhops over arbeidsrecht: Hieronder vindt u ons aanbod aan workshops over het arbeidsrecht. Wilt u meer weten over de precieze inhoud van deze workshops? Klik dan op de betreffende workshop.

  1. Wet Werk en Zekerheid in vogelvlucht
  2. Actualiteiten Arbeidsrecht / Ontslagrecht
  3. De zieke werknemer
  4. Dossieropbouw / de disfunctionerende werknemer
  5. Overgang van onderneming
  6. Reorganisatie en Sociaal Plan

  Maatwerk

  Wij verzorgen ook workshops en trainingen op maat. Over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van arbeidsrecht. Dat doen wij bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor. Wat u wilt. Uw bedrijfsprofiel, uw activiteiten en uw wensen vormen het uitgangspunt voor de wijze waarop we deze trainingen inrichten. Zo krijgt u oog voor de bijzondere aspecten en risico’s van het arbeidsrecht en kunt u uw personeelsbeleid optimaliseren. Wilt u geheel vrijblijvend ook eens zo’n in-house cursus bijwonen? Dat kan natuurlijk. Neem daarvoor contact met ons op. Dan is het zo geregeld.

  Bijscholing

  Verder bieden wij onze vaste cliënten de mogelijkheid om periodiek te worden bijgeschoold op (arbeidsrechtelijk) juridisch gebied. Op deze wijze delen wij graag onze kennis op arbeidsrechtelijk gebied met u.

CONTACT

Haagweg 108
2282 AE Rijswijk (Z-H)

Tel.: 070 - 390 62 60
Fax: 070 - 398 96 88

E-mail: klik hier