Fenna van Dorsser

Fenna van Dorsser is gespecialiseerd in arbeidsrecht en cassatie. Tijdens haar studententijd was zij werkzaam binnen het vakgebied arbeidsrecht als student-assistent van Professor Loonstra. Nadat zij in 2010 haar Master Bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam cum laude heeft afgerond, is zij bij ons kantoor in dienst getreden. Fenna geeft regelmatig in-house cursussen en workshops.

Terug naar 'onze mensen'

T 070 - 390 62 60

Fenna van Dorsser

Fenna van Dorsser is gespecialiseerd in arbeidsrecht en civiele cassatie. Tijdens haar studententijd is zij werkzaam geweest binnen het rechtsgebied arbeidsrecht als student-assistent van Professor Loonstra. Nadat zij in 2010 haar Master Bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam cum laude heeft afgerond, is zij bij ons kantoor als advocaat in dienst getreden. Fenna geeft regelmatig in-house cursussen en workshops.

Fenna van Dorsser adviseert en procedeert in zaken met betrekking tot: Tot haar cliƫnten behoren: (Specialisatie)verenigingen: Specialisatieopleidingen: Nevenfuncties / activiteiten: