Uurtarief

In cassatie berekenen wij een standaard uurtarief. Uiteraard zal de omvang van het dossier en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden van invloed zijn op de hoogte van de kosten. Eventueel kan ook in overleg een vaste tariefafspraak worden gemaakt.

Quick Scan

Voor een Quick scan wordt na ontvangst van de te beoordelen uitspraak vooraf een vaste prijsafspraak gemaakt.

Toevoeging

Wij voeren cassatieprocedures ook op toevoeging indien cliënten daarvoor in aanmerking komen. Cliënten dienen er nog wel rekening mee te houden dat zij daarvoor een eigen bijdrage verschuldigd zijn. Ook vallen niet alle kosten onder de toevoeging zoals het griffierecht en een eventuele proceskostenveroordeling in geval het cassatieberoep verworpen wordt. Ook is van belang dat voor een second opinion in beginsel geen toevoeging wordt afgegeven. Een tweede toevoeging wordt slechts verstrekt indien de second opinion het getoetste, eerdere cassatieadvies niet ondersteunt.

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen op 070-3906260 of een email sturen naar aantjes@aantjeszevenberg.nl.

Expertise van onze cassatieadvocaten

Voor AantjesZevenberg Advocaten zijn 2 cassatiespecialisten actief. Elke specialist behandelt alle problemen die zich voordoen. Van A tot Z. Daarnaast beschikt ieder van deze advocaten ook over eigen expertisegebieden. Klik hiervoor op de profielfoto’s hieronder.

Ben je geïnteresseerd in AantjesZevenberg Advocaten als cassatiepartner?

Neem direct contact op