Naomi LiefeldNaomi Liefeld heeft in 2022 de bachelor Rechtsgeleerdheid en in 2023 de master Privaatrecht | Commercieel vermogensrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Sinds 2023 werkt Naomi als advocaat bij AantjesZevenberg Advocaten. Zij houdt zich voornamelijk bezig met letselschade en arbeidsrecht. Haar cliënten zijn onder andere slachtoffers van verkeersongevallen, arbeidsongevallen en medische missers. In arbeidszaken staat zij zowel werknemers als werkgevers bij. Binnen korte tijd heeft Naomi al veel indruk gemaakt op kantoor en onze cliënten. Cliënten beschrijven Naomi als kundig en behulpzaam, een voorbeeld:

“Vanwege onenigheid met een autoverzekeraar heb ik mij tot AantjesZevenberg Advocaten gewend. Ik ben daar uitstekend geholpen door mw. Naomi Liefeld. Zij is deskundig, behulpzaam, empathisch en snel. De kwestie, waarover ik mij al maandenlang had opgewonden – en waaraan ik zelf al tevergeefs enige brieven had gewijd, was na 1 enkele brief van haar kant direct opgelost: in mijn voordeel. Ik heb ook in het verleden al zeer positieve ervaringen gehad met AantjesZevenberg Advocaten en kan dit kantoor en mw. Liefeld dus alleen maar aanraden!”

AantjesZevenberg Advocaten en haar cliënten zullen de komende jaren ongetwijfeld nog veel plezier beleven aan Naomi!