Liselotte Lubbers heeft in 2017 de master Nederlands recht (programma Privaatrecht) aan de Universiteit Utrecht afgerond. Zij begon haar carrière als juridisch medewerker op een advocatenkantoor in Den Haag. Sinds 2019 werkt Liselotte als advocaat bij AantjesZevenberg Advocaten. Zij houdt zich voornamelijk bezig met letselschade. Haar cliënten zijn slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische missers, ernstige gewelds- en zedenmisdrijven en beroepsincidenten en -ziekten bij politie/defensie. Liselotte heeft de SDU basisopleiding slachtoffer- en letselzaken afgerond en is ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand als specialist slachtofferzaken.

Liselotte heeft ook ervaring met gezondheidsrecht, algemeen aansprakelijkheidsrecht en privacyrecht. Zij adviseert organisaties over uiteenlopende vraagstukken en procedeert waar nodig.

Cliënten beschrijven Liselotte als doortastend en kundig. Cliënten waarderen haar oog voor detail en de heldere communicatie en uitleg:

“Mijn advocaat ( mevrouw L. Lubbers) communiceerde in een heldere, duidelijke en begrijpbare taal. Alle stappen werden vooraf doorgenomen zodat ik precies wist wat er ging gebeuren. Mijn advocaat heeft een maximaal resultaat bereikt, zeker gezien de moeilijke omstandigheden in mijn zaak. Ik raad dit advocatenkantoor aan”

 “Mevrouw Mr Lubbers heeft mijn letselschadezaak op een zeer professionele manier tot een zeer goed einde weten te brengen. Zij had veel oog voor details, waardoor zij dingen zag waar ik nog niet eens aan had gedacht. Als ik iets niet goed begreep, kon zij dit altijd zeer goed uitleggen. Zij heeft in mijn zaak zelfs nog meer weten te bereiken dan ikzelf mocht verwachten. Kortom, een kantoor met zeer professionele en vriendelijke advocaten. Je hebt advocaten die gewoon volgens het boekje werken, maar je hebt ook advocaten die meer voor je proberen te bereiken, en daar hoort dit kantoor ook toe. Dus alle lof voor dit kantoor, in het bijzonder mr Lubbers.”

 “Alles was helder, snel en duidelijk. Ik ben bijgestaan door mevr. Lubbers. Mevrouw Lubbers heeft veel kennis, is zeer professioneel, heeft oog voor kleine details en is zeer scherp.
Mevrouw doet er alles aan om het mooiste resultaat eruit te halen. Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat.
Ook ben ik heel erg tevreden over dit kantoor en mijn advies zou zijn om je te bij te laten staan door de advocaten van Aantjes-Zevenbergen.”

 “Liselotte heeft ons goed geadviseerd en geholpen. T is doorgaans niet leuk als je een advocaat nodig hebt. Maar is dat het geval, dan wil je graag dat ook daarin de redelijkheid naar beide partijen blijft bewaard en er tevens (uiteraard) vanuit juridische kaders wordt meegedacht. Dat heeft zij goed en doortastend gedaan. Fijn!”