Wilt u altijd verzekerd zijn van snelle, toegankelijke en deskundige hulp, workshops op maat en een scherp tarief? Sluit dan met ons een exclusieve raamovereenkomst.

Juridische helpdesk

U heeft als cliënt de mogelijkheid om een raamovereenkomst met ons af te sluiten. Onze zogeheten juridische helpdesk maakt deel uit van deze overeenkomst. Dat biedt u onder meer de mogelijkheid om met één van onze advocaten over een juridische kwestie te overleggen zonder dat de teller meteen gaat lopen. Korte kernachtige vragen, vragen waarop wij direct antwoord kunnen geven of vragen die beperkt uitzoekwerk vragen, vallen onder deze service. Wij denken met u mee en komen ondertussen tot een advies.

Kosteloze cursussen en workshops

Nog een voordeel van de raamovereenkomst: twee keer per jaar komen wij bij uw bedrijf of instelling langs om een interne cursus of workshop te verzorgen. Zonder bijkomende kosten en geheel op maat. Gericht op de specifieke situatie in uw onderneming of instelling. Bijvoorbeeld over dossieropbouw of over de zieke werknemer. Daardoor krijgt u oog voor de bijzondere aspecten en risico’s van het arbeidsrecht en kunt u uw personeelsbeleid verder optimaliseren. Ook deze vorm van kennisdeling valt onder de service van een raamovereenkomst met AantjesZevenberg Advocaten. Wilt u liever een ander onderwerp? Leg het ons voor en wij komen langs.

Scherp tarief

Het sluiten van een raamovereenkomst beschouwen wij als voor langere tijd bevestigen van een professionele relatie met een cliënt. Daar past een scherp en concurrerend tarief bij. Dat bieden wij ook. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer dan eens bij één van onze specialisten.

Expertise van onze arbeidsrechtadvocaten

Voor AantjesZevenberg Advocaten zijn 4 arbeidsrechtspecialisten actief. Elke specialist behandelt alle problemen die zich voordoen. Van A tot Z. Daarnaast beschikt ieder van deze advocaten ook over eigen expertisegebieden. Klik hiervoor op de profielfoto’s hieronder.

Ben je geïnteresseerd in AantjesZevenberg Advocaten als arbeidsrechtpartner?

Neem direct contact op