AantjesZevenberg Advocaten begeleidt en adviseert werkgevers op alle arbeidsrechtelijke terreinen: ontslag, reorganisatie, fusies en overnames, (wijziging) arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap, disfunctioneren en arbeidsongeschiktheid. Wij hebben met name veel ervaring opgedaan in de zorg- en de onderwijssector. Hierdoor kunnen wij veel (jeugd)zorginstellingen, onderwijsinstellingen en andere non-profitorganisaties tot onze cliënten rekenen. Maar ook als u zelf geconfronteerd wordt met ontslag of hulp in een arbeidsrechtelijke kwestie nodig heeft, staan wij voor u klaar.

Raamwerkovereenkomst

Wilt u altijd verzekerd zijn van snelle, toegankelijke en deskundige hulp, workshops op maat en een scherp tarief? Sluit dan met ons een exclusieve raamovereenkomst.

Expertise van onze arbeidsrechtadvocaten

Voor AantjesZevenberg Advocaten zijn 4 arbeidsrechtspecialisten actief. Elke specialist behandelt alle problemen die zich voordoen. Van A tot Z. Daarnaast beschikt ieder van deze advocaten ook over eigen expertisegebieden. Klik hiervoor op de profielfoto’s hieronder.

Ben je geïnteresseerd in AantjesZevenberg Advocaten als arbeidsrechtpartner?

Neem direct contact op