AantjesZevenberg Advocaten begeleidt en adviseert werkgevers en werknemers op alle arbeidsrechtelijke terreinen: ontslag, reorganisatie, fusies en overnames, (wijziging) arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap, disfunctioneren en arbeidsongeschiktheid. Wij hebben met name veel ervaring opgedaan in de zorg- en de onderwijssector. Hierdoor kunnen wij veel (jeugd)zorginstellingen, onderwijsinstellingen en andere non-profitorganisaties tot onze cliënten rekenen. Maar ook als u zelf geconfronteerd wordt met ontslag of hulp in een arbeidsrechtelijke kwestie nodig heeft, staan wij voor u klaar.

Werkgever

AantjesZevenberg Advocaten begeleidt en adviseert werkgevers op alle arbeidsrechtelijke terreinen: ontslag, reorganisatie, fusies en overnames, (wijziging) arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap, disfunctioneren en arbeidsongeschiktheid.

Werknemer

AantjesZevenberg Advocaten begeleidt en adviseert werknemers…..

Expertise van onze arbeidsrechtadvocaten

Voor AantjesZevenberg Advocaten zijn 4 arbeidsrechtspecialisten actief. Elke specialist behandelt alle problemen die zich voordoen. Van A tot Z. Daarnaast beschikt ieder van deze advocaten ook over eigen expertisegebieden. Klik hiervoor op de profielfoto’s hieronder.

Ben je geïnteresseerd in AantjesZevenberg Advocaten als arbeidsrechtpartner?

Neem direct contact op